Fatih Terim, Transfer Dönemini İşaret Etti!

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Rus ekibi Lokomotiv Moskova'ya 2-0 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

29.11.2018-10:49 - (Son Güncelleme: 29.11.2018-10:46) Fatih Terim, Transfer Dönemini İşaret Etti!

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. haftasında deplasmanda Lokomotiv Moskova’ya 2-0 yenildiği maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fatih Terim, yenilginin hava şartlarıyla alakalı bir durum olmadığını belirterek, "Rakibimiz bizden daha iyi oyun ortaya koydu. Bitirici noktada fazla bir etkimiz yok. Ocak transfer dönemi çok şeyi belirleyecek." şeklinde konuştu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Terim, istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını, gol yollarında problemlerinin olduğunu belirtti.

Tecrübeli çalıştırıcı, yenilen gole dek iyi bir oyun sergilediklerini kaydederek, "Şans eseri yediğimiz gol bizi devre arasına yenik götürdü. İkinci devre yediğimiz ikinci gol sonrası kazanma şansımız yoktu, rakip bizden daha iyi oynadı." dedi.

Genç stoper Ozan Kabak'ı başarılı performansından dolayı kutlayan Terim, "İyi oynayan da bizim futbolcumuz kötü oynayan da bizim futbolcumuz. Herkes, Galatasaray’da forma giymenin çok önemli olduğunu bilmek zorunda. Bitirici noktada fazla bir etkimiz yok. Bu büyük bir dezavantaj." ifadelerine yer verdi.

Terim, yaklaşan transfer döneminin Galatasaray adına çok önemli olduğuna vurgu yaparak, "Ocak transfer dönemi bizim için çok önemli, çok şeyi belirleyecek. Bunlardan daha önemlisi, yenilgiyi kabullenmeyen, futbolun doğrularını ortaya koyan bir takım oluşturmak. Bu dönemde de minimum zararla devam etmek bizi çok memnun eder." yorumunda bulundu.

Lokomotiv Moskova forması giyen Manuel Fernandes'le ilgili yöneltilen soru üzerine Terim, Portekizli oyuncunun çok beğendiği bir isim olduğunu söyleyerek, "Şu anda gündemimizde böyle bir transfer yok fakat futbol bu, yarın ne olacağı bilinmez." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal