Derbi Öncesi Vefat Eden Koray Şener İçin Galatasaray ve Beşiktaş’tan Taziye Mesajı!

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe’nin Galatasaray’la deplasmanda oynayacağı derbi mücadelesini izlemeye giden Koray Şener isimli sarı lacivertli bir taraftar hayatını kaybetti.

03.11.2018-11:04 - (Son Güncelleme: 03.11.2018-10:57) Derbi Öncesi Vefat Eden Koray Şener İçin Galatasaray ve Beşiktaş’tan Taziye Mesajı!

Fenerbahçe’nin Türk Telekom Stadyumu’nda Galatasaray’la oynayacağı derbi müsabakasını izlemeye giden Koray Şener, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Sarı lacivertli ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Türk Telekom Stadı'ndaki karşılaşmadan önce Koray Şener’in kalp krizi geçirdiği belirtilerek, "Taraftarımızın vefat ettiğini tarifsiz bir üzüntü ile öğrendik. Taraftarımıza Allah'tan rahmet, değerli ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray ve Beşiktaş'tan Mesaj

Koray Şener için Galatasaray ve Beşiktaş kulüpleri taziyelerini iletti.

Galatasaray resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Karşılaşmadan önce bir Fenerbahçe taraftarının fenalaşıp hastaneye kaldırıldığının ve tüm çabalara karşın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Fenerbahçe camiasına ve vefat eden taraftarın ailesine başsağlığı dileriz." denildi.

Beşiktaş Kulübü tarafından yapılan açıklamada ise, "Galatasaray-Fenerbahçe karşılaşmasını izlemek üzere Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'na giden bir Fenerbahçe taraftarının kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal