Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Messi mi Ronaldo mu?' Sorusuna Cevabı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuk olduğu canlı yayın programında Ronaldo mu Messi mi? sorusuna cevap verdi.

19.06.2018-00:11 - (Son Güncelleme: 19.06.2018-00:17)

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında gençlerin sorularını cevapladı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş'de (TUSAŞ) gerçekleştirilen "Gençlik ve Teknoloji Buluşması" programında gençlerin yönelttiği soruları yanıtladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun İspanya karşısındaki oyununu överken, Ronaldo’nun Filistin meselesindeki tutumunun da çok önemli olduğunu ve bu sebeple alkışladığını ifade etti.

Dünya kupasındaki favorisi sorulan ve Arjantinli dünyaca ünlü futbolcu Lionel Messi ile Portekizli yıldız Ronaldo arasında karşılaştırma yapması istenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben ilk önce Almanya demiştim fakat yanıldık. Almanya ilk maçta yenildi, iş biraz sıkıntıya düştü. Bütün güçlü olanlar şu anda yeniliyor. Almanya yenildi, Brezilya'nın hali ortada. Meksika acayip geldi. Bundan sonra böyle devam eder mi bilemiyorum’’ ifadelerini kullandı.

Portekiz'in İspanya ile berabere kalmasına rağmen Cristiano Ronaldo'nun attığı 3 golün çok önemli olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Frikik zaten tartışılmaz. Her babayiğidin karı değil ve o maçtaki performansı, o karakteri, inancı, hele hele Filistin meselesindeki karakteri, bunlar çok önemli. Onun için alkışlıyorum’’ diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal