Cocu Gelecek İçin Umutlu!

Fenerbahçe’nin Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında evinde Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan sarı lacivertli ekibin Hollandalı teknik adamı Phillip Cocu, ilk yarıda oynanan futbolun gelecek adına umut verdiğini söyledi.

25.09.2018-10:12 - (Son Güncelleme: 25.09.2018-10:10) Cocu Gelecek İçin Umutlu!

Beşiktaş karşılaşmasının ardından basın mensuplarına konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, sarı lacivertlilerin ilk yarıda oynadığı oyunun gelecek adına umut verdiğini belirterek, “İçinde bulunduğumuz bu durumu değiştireceğiz” dedi.

Mücadeleyi değerlendiren Hollandalı çalıştırıcı, “İlk derbi karşılaşmama çıktım. Gerçekten hayran olunacak bir atmosfer vardı ve çok etkilendim. Taraftarlar müthişti, harikaydı. Bize büyük katkıları oldu. Takımın itici gücü olduklarını bir kez daha gösterdiler. Çok iyi bir ilk devre geçirdik. Şu ana dek oynadığımız en iyi oyundu. İlk devredeki oyunumuz bize gelecek adına da umut verdi. İkinci devrede iki takım da boşluklar verdi. Bir defansif bir de ofansif grup olarak sahadaydı iki ekip de... Ayew’in güzel golüyle skora denge getirdik. Başka pozisyonlar da bulduk. İkinci devrede Valbuena ve Eljif’in gol bulabileceği pozisyonlar oldu. Taraftarımıza galibiyet armağan edemediğimiz için çok üzgünüz ve hayal kırıklığı içindeyiz. Takımımın son dakikaya dek çabalaması ve oyunu bırakmamasından dolayı gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal