Bursaspor’a Giovanni Sio Müjdesi!

Bursaspor’un renklerine bağlamak istediği Montpellier’de forma giyen Giovanni Sio konusunda sevindirici gelişmeler yaşanıyor.

16.07.2018-15:51 - (Son Güncelleme: 16.07.2018-15:48) Bursaspor’a Giovanni Sio Müjdesi!

Bursaspor'un bir süredir transfer görüşmelerini sürdürdüğü Giovanni Sio'nun takımı Montpellier, forvet transferi konusunda Andy Delort ile imza aşamasına gelirken, Sio'nun da takımdan ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.

Yeni sezon öncesi hücum hattını güçlendirmek isteyen yeşil beyazlı ekip, son kararını Giovanni Sio'dan yana kullanmıştı. Yönetim, 29 yaşındaki forveti kadrosuna katmak için Jires Kembo'yu da takas olarak kullanmayı hedeflerken Fransa'daki yeni gelişmeler Bursaspor’da heyecan yarattı.

Fransa'nın en prestijli gazetelerinden L'equipe, Sio'nun takımı Montpellier'nin Toulouse forması giyen Andy Delort ile anlaşmaya çok yakın olduğunu yazdı. Geçtiğimiz haftalarda kadrosuna Gençlerbirliği'nde forma giyen Petar Skuletic'i katan ve hücum hattında forma giyen Casimir Ninga'yı da Caen'e yollayan Montpellier'nin, Giovanni Sio ile de kısa süre içerisinde yollarını ayırması bekleniyor.

Bursaspor ve Montpellier arasındaki temaslar sürerken, Andy Delort'un transferinin gerçekleşmesi sonrası Sio'nun da Bursaspor’a transfer olması bekleniyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal