Beşiktaş’a Dünyaca Ünlü Stoper!

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Vida’nın takımdan ayrılma ihtimaline karşılık stoper adaylarını belirlemiş durumda. Yönetimin listesinde Hırvat stoperin takımdan ayrılması halinde yıldız bir savunmacı yer alıyor.

25.07.2018-11:13 - (Son Güncelleme: 25.07.2018-11:07) Beşiktaş’a Dünyaca Ünlü Stoper!

Fabri’nin Fulham’a transferinin ardından önceliği kaleci transferine veren Beşiktaş, diğer yandan da stoper transferi konusunda planını yapmış durumda…

Dusko Tosic ve Matej Mitrovic’in satılmasının ardından Domagoj Vida’nın da Avrupa’dan pek çok talibi olması sebebiyle defansa iki stoper transfer etmek isteyen siyah beyazlı yönetim, teknik direktör Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda bu bölgeye bir yabancı ve bir yerli oyuncu katmak istiyor.

Kartal’ın yerli stoper adayları arasında Yeni Malatyaspor forması giyen Sadık, eski futbolcuları Ersan Gülüm ve Atınç Nukan yer alıyor. Yönetim asıl bombayı yabancı stoper konusunda patlatmayı hedefliyor.

Beşiktaş’ın bu bölge için ilk adayı Inter’de forma giyen Brezilyalı yıldız Miranda… Siyah beyazlılar Miranda için kiralama seçeneğini de değerlendirirken, tecrübeli stoperin transferi konusunda İtalyan yöneticilerle temasa geçmeye hazırlanıyor…

Milliyet

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal