Barcelona'da Hedef Golcü Transferi

Barcelona'da Luis Suarez’in yaşadığı sakatlığın ardından forvet arayışlarına girdiği ve bu ismin Gabriel Barbosa olduğu öğrenildi.

14.01.2020-14:25 - (Son Güncelleme: 14.01.2020-14:22) Barcelona'da Hedef Golcü Transferi

Barcelona'da Luis Suarez’in yaşadığı sakatlığın ardından forvet arayışlarına girdiği ve bu ismin Gabriel Barbosa olduğu öğrenildi.

Mundo Deportivo'nun sayfalarında paylaştığı haberlere göre, Suarez'in yokluğunda onun boşluğunu sezon sonuna kadar kapatabilecek bir forvet transferi yapmak isteyen Barcelona'ya en uygun isim Gabriel Barbosa.

Bonservisi Inter'de olan ve sona eren Brezilya Ligi'ni şampiyon bitiren ve Libertadores Kupası'nı Flamengo ile kazanan Gabriel Barbosa için temaslara geçileceği belirtildi.

Inter'in takımda düşünmediği ve tekrardan kiralık olarak göndereceği Gabriel Barbosa için yeniden Flamengo'nun devreye girdiği ve Barcelona için en büyük rakip olarak görülüyor. Geçen sezonki başarının neredeyse Gabriel Barbosa'ya borçlu olan Flamengo için bu transfer olmazsa olmazlardan.

Inter'in Gabriel Barbosa için belirlenen bonservis bedelinin ise 20 milyondan daha az olmayacağı öğrenildi.
Gabriel Barbosa Flamengo forması ile çıktığı 43 karşılaşmada 34 gol kaydederek Avrupa'ya döndükten sonra düşüşe geçen futbol kariyerini tekrar yükselişe geçmişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal