Babel, Galatasaray Yolcusu Mu? Menajeri Açıkladı

Beşiktaş’ın Hollandalı kanat oyuncusu Ryan Babel'in menajeri Winnie Haatrech, oyuncusunun siyah beyazlı takımdaki geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı.

15.11.2018-16:06 - (Son Güncelleme: 15.11.2018-16:04) Babel, Galatasaray Yolcusu Mu? Menajeri Açıkladı

Beşiktaş’ın deneyimli oyuncularından Ryan Babel'in menajeri, Hollandalı oyuncunun maaşında iyileştirme istediklerini, aksi takdirde yeni bir alternatif arayacaklarını belirtti.

Babel’in Beşiktaş'taki geleceği konusunda hala belirsizlik devam ediyor. Sezon sonunda siyah beyazlı ekiple kontratı bitecek olan Hollandalı futbolcunun menajeri Winnie Haatrech, oyuncusunun geleceğine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Galatasaray’la görüşmedik”

Bazı basın organlarında yer alan Galatasaray iddialarına yanıt veren Haatrech, "Babel’in transferi konusunda Galatasaray’la görüşmedik. Şu anda yalnızca Beşiktaş’la temas halindeyiz. Fakat yeni anlaşma sağlayabilmemiz de zor görünüyor." şeklinde konuştu.

"Babel'in takıma sağladığı katkı belli"

32 yaşındaki oyuncunun maaşında iyileştirme istediklerini vurgulayan Haatrech, "Babel'in takıma sağladığı katkı belli. Fakat takımda en az kazanan oyuncular arasında. Ryan, hak ettiği zamlı bir sözleşme talep ediyor ve umarım Beşiktaş bunu bize sağlar. Aksi takdirde oyuncum adına yeni bir çözüm yolu bulmamız gerekecek." ifadelerini kullandı.

Bugüne kadar Beşiktaş formasıyla 98 resmi karşılaşmada oynayan Babel, 29 kez ağları havalandırdı.

Fanatik

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal