Aziz Yıldırım Mikrofonu Açık Unuttu: Gereksiz İşler Yapıyorsun

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Seçimli Olağan Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde başladı. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'ün talebi üzerine kürsüye çıkan Aziz Yıldırım ile Ali Koç, el sıkışarak sarıldılar. Tam o anlarda açık kalan mikrofon ilginç bir diyaloğa şahit olunmasına neden oldu.

28.04.2018-13:45 - (Son Güncelleme: 28.04.2018-13:43)

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Seçimli Olağan Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde başladı. Fenerbahçe mevcut başkanı ve başkan adayı Aziz Yıldırım ile başkan adayı Ali Koç, Vefa Küçük'ün çağrısı üzerine kürsüye çıkarak birbirlerine sarıldı.

O anlarda Aziz Yıldırım’ın kendisini ve Ali Koç’u sahneye davet eden Vefa Küçük’e ‘Gereksiz işler yapıyorsun’ demesi ise dikkatlerden kaçmadı. Video kısa süre içinde sosyal medyada günün konusu haline geldi.

Kürsüye çıkan Aziz Yıldırım şunları kaydetti: “Ali Bey benimle 6 yıl birlikte çalışmış bir arkadaşımdır. Benim tek bir isteğim var o da yargıtay kararıyla beraat etmek. Benim 20 yıldır yaptığım Fenerbahçe başkanlığı en büyük gururumdur. Benim başkanlıkla ilgili koltuğu bırakmamakla ilgili bir sıkıntım yok.” Vurgusu yaptı

Öte yandan “Koltuk derdim yok” diyen Aziz Yıldırım, “Aziz Yıldırım, yargıtay kararıyla beraat edecektir. Fenerbahçe beraat edecek, üzerindeki o büyük leke kalkacaktır. Benim tek mücadelem budur. Yoksa benim başkanlık, koltuk gibi bir derdim yok. Ben her zaman kapıda bekçi olmaya hazırım.” şeklinde konuşması dikkatleri çekti.

Yıldırım’ın ardından söz alan Ali Koç, “Başkanımızdan sonra konuşmak olmaz. Seçimimiz hayırlı olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Vefa Küçük, 2-3 Haziran'da yapılacak olan seçimde Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı için aday olan mevcut Başkan Aziz Yıldırım ile Ali Koç'un bir araya gelmesi gerektiğinin altını çizerek, ''Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un birlik beraberlik mutabakatı yapması lazım. 2 başkan adayı ile görüştüm, bunu hiç bir zaman dile getirmedim. Eğer 2 başkan adayımız da uygunsa haftaya cumartesi kahvaltıya davet ediyorum. 'Yıldırımlar mutabakatı' yapılmalı" açıklaması yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal