Ali Koç’tan Kombine Alan Öğrencilere Sürpriz!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Öğrenci Tribünü için kombine kart başvurusu yapan sarı-lacivertli taraftarlarla buluştu.

16.07.2018-14:01 - (Son Güncelleme: 16.07.2018-14:00) Ali Koç’tan Kombine Alan Öğrencilere Sürpriz!

Sarı lacivertli kulübün resmi internet kulüpten yapılan açıklamada, futbol takımının 2018-2019 sezonu iç saha karşılaşmaları için yalnızca öğrencilere sunulan sınırlı sayıdaki kombine biletlere yoğun ilgi gösterildiği ve Ali Koç'un da Ülker Stadı'ndaki kombine kart merkezinde taraftarlarla bir araya geldiği belirtildi.

Taraftarlar, Ali Koç’a büyük ilgi gösterirken, Ali Koç da taraftarlarla yakından ilgilenerek sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

FB TV'ye konuşan Başkan Ali Koç’un açıklamalarına sarı lacivertlilerin resmi internet sitesinde de yer verilirken şu ifadeler kullanıldı:

"Tüyler diken diken. Dün gece 600 kişi geldiler, sıraya girdiler. Hazırlıklı gelmişler, kumanyayla. Verdiğimiz sözü tutmuş olmanın memnuniyeti içerisindeyim. Çünkü ben ve yönetimim için bu gençlik tribünü büyük önem arz ediyor. Örnek bir tribün olmasını istiyorum. Centilmenlik çerçevesinde sonuna kadar kulübünü destekleyen, küfürden arınmış, önce tüm Fenerbahçelilere sonra tüm takım taraftarlarına örnek olacak bir tribün olacağına inanıyorum. Kombineler yarı fiyatla çıktı, çok ilgi alaka var. Gençler pırıl pırıl. Heyecanlılar. Onlar bizim beklentilerimizi karşıladılar, inşallah biz de onların beklentilerini karşılayabiliriz. Güzel günler yolda…"

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal