28.04.2022-09:58 (Son Güncelleme:28.04.2022-14:30)


1

Daha önce çeşitli performans sergileri yapan Marina Abramoviç'in bu sefer ki gösterisi bugün üniversitelerde ders olarak işlenecek türdendi. Masum başlayan gösteri finalde kan dondurdu.



2

İlk başta katılımcıları bir masa ve masanın üstünde bulunan çeşitli eşyalar bekliyordu. Güllerden kurşuna kadar her şeyin olduğu masada katılımcılar, Abramoviç'e istediğini yapabilecekti.



3

İlk başta kadına kek yedirdiler onun saçlarını okşadılar kadına çiçek hediye ettiler.



4

Daha sonrasında kadınlardan birisinin Marina Abramoviç'e tokat atmasının ardından ünlü sanatçının tepki vermemesi biranda işleri değiştirdi.



5

Bu sefer insanlar genç kadını öpmeye, taciz etmeye dövmeye, yumruklamaya başladı. Hatta iş öyle bir boyuta geldi ki birisi masada bulunan silahı kadına doğrulttu.



6

Bazıları ise kadını jiletle kesip akan kanı boynundan emmeye kadının çıplak fotoğraflarını çekmeye başladı.



7

Sessizce sadece ağlayabilen ünlü sanatçıya bir kadın daha fazla duyarsız kalamadı ve ilk hamleyi yaparak kadının gözünü sildi. Ardından azınlık grup kadının üstünü örtüp sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada kadına zarar verenler kaçmaya başladı.



8

Bu sergi bize gösterdi ki insanlar birbirinden güç aldıkları zaman içlerinde büyük bir kötülükle hareket edip zerre pişmanlık duymuyor. Oldukça kan dondurucu değil mi!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR