19.03.2022-14:53 (Son Güncelleme:03.07.2023-17:20)


1

Şili'de terk edilen bir kasabada bulunan bu ufak iskelet gören herkesin aklında soru işareti oluşturdu. Yetkililer her ne kadar bu bir insan iskeleti dese de bunun uzaylı olduğuna inanan bir sürü kişi var.



2

Meteoroloji uzmanları tarafından nedeni hala açıklanamayan Fırtına Bulutu, Avusturalya'da eylül ayından mart ayına kadar devamlı yağmur yağmasına neden oluyor.



3

Avusturalya tuhaflıklar ülkesi! 1967 yılında dönemin Başbakanı Harold Edward Holt, denizde yüzerken bir anda gözlerden kayboluyor. Tüm göl didik didik aransa da Başbakan'ın ne ölüsü ne de dirisi bulanildi.



4

Yeni ölmüş gibi görünen bu kadın bedeni aslında 2 bin yıllık bir beden. Bilim insanları bu kadının bedeninde onu koruyan garip bir sıvı buldulara. Yapılan onca çalışmaya rağmen bunun ne olduğu hala bilinmiyor.



5

Kanada'danın Oak Adası'nda, dibinde korsanlara ait hazineler olduğu söylenen bir çukur var. Fakat bu çukura ne bir insan ne bir cihaz girebiliyor. İçinde ne olduğu hala sırrını koruyan bir gizem.



6

Koko, işaret dilini bilen ünlü bir goril. Bu nasıl olur demeyin oluyor! Koko, bir keresinde kendisini yönetilen "goriller ölünce nereye gider?" sorusuna "rahat deliğe, güle güle!" cevabını vererek herkesi şoka uğrattı.



7

Son 70 yılda, yaklaşık 90 farklı firmaya ait yolcu uçağı kayıplara karıştı. Uçakların kalıntısı bile hala daha bulunamadı...



8

İnsanların gözü her şeyi 3 boyurlu olarak algılar. Fakat 67 yaşındaki bu adam "hugo" filmini üç boyutlu olarak izlemek için sinemaya gittiğinde kendisinde bir tuhaflık olduğunu anladı. Adamın sahip olduğu hastalığın adı "stereo-körlük."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR