Yoğurt Ve Badem Karışımının Neye İyi Geldiğine Çok Şaşıracaksınız!

Uzmanlar, şifa deposu kuru yemişlerin başında gelen badem ve yoğurt hakkında bakın neler diyor...

29.08.2017-11:42 - (Son Güncelleme: 29.08.2017-11:37) Yoğurt Ve Badem Karışımının Neye İyi Geldiğine Çok Şaşıracaksınız!

Uzmanlar, şifa deposu kuruyemişlerin başında gelen ve sıklıkla tüketilen badem ve yoğurt hakkında, birlikte tüketildiklerinde nasıl sonuçlar doğurduğu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Uzmanlar kanserin neredeyse %30’unun yanlış beslenmeden kaynaklandığı görüşündeler. Kanserin riskini en aza indirmek ve sağlıklı yaşam sürmek için size tavsiye edeceğimiz muhteşem ikili olarak da adlandırabileceğimiz badem ve yoğurdu günlük beslenme planınızda sıklıkla yer vermeniz gerekmektedir.

BADEMİN TEK BAŞINA SAĞLADIĞI YARARLAR SAYMAKLA BİTMİYOR!

Özellikle ara öğünlerde sıklıkla tükettiğiniz kuruyemişlerin başında gelen badem, kansere karşı önleyici olan yağlı tohumların başında gelmektedir. Özellikle içerisinde bulundurduğu antioksidan etkisi ile birlikte hücrelerin sağlığını mucizevi bir şekilde koruyan ve kanserojen içeren maddelerin vücuttan uzaklaşmasını hızlı bir şekilde sağlayan badem ve yoğurt birlikte tüketildiğinde bu etkisini daha fazla arttırak, sağlıklı yaşam için önde gelen besin olma özelliğini taşıyor.

BADEM VE YOĞURT MUCİZESİ!

Şifa deposu badem ve yoğurt ikilisi, hücreleri sağlıklı bir şekilde besler. Mutfaklarımızdan eksik etmediğimiz yoğurt, hücrelerin düzenli beslenmesini sağlarken, özellikle besleyici etkisi ile de kanseri büyük oranda engellemede bademe yardımcı olan besinlerin başında gelmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal