Vücudunuzda Bulunan Benlerden Doğal Yollarla Kurtulun

Hemen hemen her kişinin vücudunda bulunan ortak sorunlardan birisidir benler. Özellikle yüzde meydana gelen benler çok can sıkıcı olabiliyor. İşte benleri cerrahi müdahale kullanmadan küçültmek için doğal çözümler…

10.10.2017-15:33 - (Son Güncelleme: 10.10.2017-15:29) Vücudunuzda Bulunan Benlerden Doğal Yollarla Kurtulun

Hemen hemen her kişinin vücudunda bulunan ortak sorunlardan birisidir benler. Özellikle yüzde meydana gelen benler çok can sıkıcı olabiliyor. İşte benleri cerrahi müdahale kullanmadan küçültmek için doğal çözümler…

BENLERİNİZDEN KURTULMANIN 7 DOĞAL YOLU

Elma sirkesi

Bunun en iyi örneklerinden biri elma sirkesinin kullanımıdır. Büzücü özellikleri ile benlerin kurutulması ve iyileştirilmesinde etkilidir. Bazı durumlarda, ben tamamen düşebilir.

Meyve suları

Elma ya da ananas gibi meyve suları, elma sirkesine göre biraz daha hafiftir, ancak yoğunlaştırıldıklarında da aynı şekilde çalışırlar. Uyurken bir pamuk üzerine meyve suyu damlatılıp benin üzerine konması tüm gece etkisini gösterecektir.

Bal

Ben tedavisinin diğer bir yolu baldır. Asidik değildir ancak doğal antibakteriyel iyileştirici özelliklere sahip olduğu uzun yıllardır bilinmektedir. Cilt kusurlarını giderdiği için Kleopatra’nın bile sütüne karıştırdığı bilinir. Benlere uygulandığında sonuçlar yavaş ama şaşırtıcıdır.

Tuz

Tuz benleri kurutarak kaybetmek için kullanılır. Tuz yapısı gereği yerinde duramayacağı için biraz hint yağı ile karıştırıldığı vakit macun yapısıyla rahatlıkla sürülebilir. Tuz cildi aşırı derecede kurutabilir, bu nedenle gereğinden fazla uygulanmaması önerilir.

Çay Ağacı Yağı

Çay ağacı yağı benleri birkaç hafta içinde ortadan kaldırır. Bu çareyi deneyen insanların çoğu, benin deriyi yumuşak ve pürüzsüz bırakırken kolayca ve acısız bir şekilde düştüğünü bildirmiştir.

Karbonat ve Hint Yağı

Karbonat ve hint yağı karışımı da benler üzerinde oldukça etkilidir. Yüzeyi tahriş etmemek için beni temiz bir yıkama bezi ile ovun ve ardından karışımı uygulayın. En hızlı sonuç almak için bunu günde birkaç kez yapın.

Sarımsak ve Muz Kabukları

Son iki ilaç biraz alışılmadık, ama işe yarıyor. Sarımsak ezmesi ve muz kabuğunun her ikisinin de cilde çok faydalı olmasını sağlayan şifa verici özellikleri vardır. İki ürününde günde üç defa uygulanması gerekir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal