Safranbolu'da Beş Yıldızlı Devlet Hastanesi

Safranbolu Devlet Hastanesi'nde, 5 yıldızlı otel konforunda sağlık hizmeti veriliyor.

12.07.2017-23:30 - (Son Güncelleme: 12.07.2017-23:20) Safranbolu'da Beş Yıldızlı Devlet Hastanesi

Karabük'te hayırseverlerin de yardımlarıyla yapılan, temel yaşam malzemeleri, internet, tablet ve özel kasa hizmetinin dışında çocuklar için kapalı oyun alanı ve ameliyat korkusu olan hastalar için duvarlara resimler yerleştirilen Safranbolu Devlet Hastanesi'nde, otel konforunda sağlık hizmeti sağlanıyor.
İnşa sırasında otel konforu verilebilmesi hedefine uygun hazırlanan hastanede, konuklara tek ve çift kişilik klimalı, televizyonlu odalar, bornoz, seccade, diş macunu ve fırçası, şampuan, pijama, terlik gibi temel yaşam ihtiyaçlarının dışında internet, tablet ve özel kasa hizmeti veriliyor.

YILDA 30 BİN HASTAYA HİZMET VERİLİYOR


Senede 30 bin hastaya hizmet veren, çocuklar için duvarlarına çizgi film kahramanlarının remedildiği özel odaların da yer aldığı hastanede, bazı bölümlerin duvarlarına yapılan doğa resimleri işlemleriyle hastaların ameliyat korkularını yenmesine yardımcı olunuyor.
Kurumun 5 yıldızlı otel konseptinde hazırlandığını belirten Safranbolu Devlet Hastanesi başhekimi Selim Şahin, "Hastanemizin 67 nitelikli yatağı bulunmakta, hastalarımızı her türü konforu burada rahatlıkla bulmakta. Odalarımızda buzdolabı, televizyon, saç kurutma makineleri var. Olanağı olmayan ve acil gelen hastalarımıza burada kendilerinin ihtiyaçları olan pijama, tarak, terlik, şampuan ve seccadeleri verilmekte. Bunun yanı sıra odalarımızda şifreli kasalarımız mevcut." şeklinde ifade etti.
Senede ortalama 30 bin hastaya hizmet verdiklerini söyleyen Şahin, "Ayda 300-350 hastamız yatmakta, 150'ye yakın hastamız ameliyat olmaktadır. Bütün ana branşlarımız hastanemizde mevcuttur." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal