Muz Kabuğundaki Mucize!

Muz kabuğunun dişler üzerinde yarattığı mucizevi etkilerine oldukça şaşıracaksınız.

14.08.2017-09:08 - (Son Güncelleme: 14.08.2017-16:47)

Muzun dişler üzerinde büyük etkisi bulunmaktadır. Özellikle içeriğindeki potasyum sayesinde diş beyazlatma işleminizi kolayca yapabilirsiniz. Dişlerinizi beyazlatmak için onlarca para harcamanıza gerek kalmadı. Muz kabuğuyla bu derdinize son verebilmeniz mümkün. 

MUZ KABUĞU POTASYUM DEPOSU!

Bu tavsiyeyle birlikte dişleriniz hem mükemmel bir görünüme kavuşacak hem de zengin vitamin kaynağı muzla birlikte dişlerinizi de besleyeceksiniz. Çünkü muz, bir çok vitamin ve minerali içeriğinde barındırdığı için oldukça faydalı bir meyve olarak blinmektedir. Bu sebeple kimyasal içeren dişler için kullandığınız kozmetikler gibi sağlığınıza da zarar vermeyecektir.

DİŞ BEYAZLATIYOR!

Muz içeriğindeki potasyum sayesinde dişler üzerinde mucizeler yaratmaktadır. Muzun içeriğindeki potasyum dişlerinizdeki plakları ve kötü bakterileri temizlemenin yanı sıra dişlerinizi beyazlatmak için de oldukça kolay bir yoldur. Dişinizi beyazlatmak için yapacağınız tek şey yediğiniz muzun kabuklarını çöpe etmayarak kabuğunu iç tarafı diş yüzeyine gelecek şekilde yerleştirmek olacak. Yerleştirdikten sonra 10 dakika kadar bekleyerek kabuğu dişlerinizden çekebilirsiniz. İşlem sonunda dişlerinizin temizlenip gıcır gıcır olduğuna ve bunun yanında da renginin açılarak beyazladığına şahit olacaksınız. Bu uygulamayı en fazla günde iki kez uygulayablrsiniz. Bu şekilde uygularsanız sonucunun daha güzel olduğunu fark edebilirsiniz. Dişler üzerindeki lekelerin açılarak dişleriniz daha beyaz görünmesini sağlayacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal