Kilo Vermek İçin Limonlu Sudan Daha Etkili 3 İçecek

Kilo vermek amacıyla güne bir bardak limonlu su içerek başlamayı bir alışkanlık haline getirenlere kötü haber.

14.10.2017-10:38 - (Son Güncelleme: 14.10.2017-10:35) Kilo Vermek İçin Limonlu Sudan Daha Etkili 3 İçecek

Uzmanlar, suyun kilo vermeyi kolaylaştıran sihirli bir özelliği olmadığı hakkında açıklamalar yapıyor. Ancak günlük su içimi, sağlıklı bir yaşam haliyle birleştiğinde, kilo vermeye destek oluyor. Su ile birlikte zayıflamaya yardımcı olacak başka içecekler de mevcut.

Kahve

Araştırmalar, egzersiz öncesinde tüketilen iki veya üç fincan kahvenin, egzersiz süresini uzatma konusunda teşvik edici ve böylece daha fazla kalori kaybetmeye yardımcı olacağını gösteriyor. Fakat içilen kahvenin, şekersiz ve kremasız olması gerekiyor.

Buzlu su

Su tüketirken, limonu bir avuç buzla değiştirin. Çünkü soğuk içecekler, vücudun sıcaklığını korumak için daha fazla enerji harcamasını sağlar. Her gün yapılan buzlu su tüketimiyle, yılda 10 kilo verebilirsiniz.

Yeşil çay

Yeşil çay, birçok özelliğinin yanı sıra kilo kaybetmeye yardımcı bir içecektir. Yapılan bir çalışmada, iki ay boyunca günde 4 fincan yeşil çay içen katılımcılar, sadece su içenlere göre 6 kilo daha fazla kaybetti. Düzenli yeşil çay içenlerin, bel bölgelerinde de daha fazla incelme olduğu gözlendi. Yeşil çayı taze olarak demlemek ve sıcak tüketmek gerekiyor. Hazır olarak satılan yeşil çaylar, daha fazla şeker içeriyor ve antioksidan özelliğinde azalma görülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal