İşte Kanserin Bilinmeyen Belirtileri!

Kanserin erken teşhisinin önemi tedavi edilmesi bakımından oldukça önemlidir. Bedeninizdeki pek fazla belirti kanser belirtisi olabilir.

29.01.2018-17:56 - (Son Güncelleme: 26.02.2018-03:54) İşte Kanserin Bilinmeyen Belirtileri!

Kanserin erken teşhisinin önemi tedavi edilmesi bakımından oldukça önemlidir. Bedeninizdeki pek fazla k belirti kanser belirtisi olabilir.

HASSASİYET: Uyku sırasında ayağınızda ve ellerinizde karıncalanmalar hissediyorsanız ve bununla beraber bu durum uzun sürüyorsa en kısa sürede bir uzmana gitmelisiniz.

KAS GÜÇSÜZLÜĞÜ: Günlük hayatınızda yerine getirmeniz gereken işlerinizi yerine getirememe durumunda yorgunluk ve şişkinlik birleşerek belirti meydana getirmektedir.

FAZLA KİLO KAYBI: Hayatınızda herhangi bir spor veya diyet yapmadan devamlı olarak kilo veriyorsanız bu konuyu ciddiye almanızı öneriyor ve en kısa zamanda bir doktora gitmenizi tavsiye ediyoruz.

AŞIRI YORGUNLUK: Devamlı olarak yorgunluk ve güç aşırı tükenmiş gibi hissetmek ciddi problemlerin belirticisi olabilir.

ŞİŞKİNLİK: Gün içerisinde ve .ok sık olarak yorgunluk ve yeme sıkıntınız olmasına rağmen şişkinlik meydana geliyorsa mutlaka bir uzmana görünmelisiniz.

ÖKSÜRÜK: Yalnızca öksürükle bağdaştıramayız öksürük pek fazla hastalığın ya da üşütmenin belirticisi olabilir. Fakat öksürükle birleşen halsizlik ve yorgunluk ciddi boyutlarda tehlike arz ediyor. Aylarca geçmeyen öksürük akciğer kanserinin habercisi olabilir.

KANSER NEDİR ?

Kelime anlamı olarak kanser, bir organ veya dokudaki hücrelerin düzensiz olarak bölünüp çoğalmasıyla beliren kötü urlara denir. Genel anlamda ise kanser vücudumuzun çeşitli bölgelerindeki hücrelerin kontrolsüz çoğalması ile oluşan 100'den fazla hastalık grubudur. Çok çeşitli kanser tipleri olmasına rağmen, hepsi anormal hücrelerin kontrol dışı çoğalması ile başlar. Tedavi edilmez ise ciddi rahatsızlıklara, hatta ölüme dahi neden olabilir.

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı doğru kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal