Çipras Küstah Bakanı Uyardı

Yunanistan ile Türkiye arasında kriz çıkarma yolunda tahrik edici hamlelerde bulunan Savunma Bakanı Panos Kammenos'a Başbakan Çipras müdahale ediyor.

06.04.2018-16:14 - (Son Güncelleme: 06.04.2018-16:00) Çipras Küstah Bakanı Uyardı

Son zamanlarda çok sert ve tahrik etme yolunda yaptığı hamlelerle gündemden düşmeyen Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos geçtiğimiz gün, sınıra 7 bin asker yığma açıklaması ile Türkiye'ye karşı tehdit savurmuştu. Yunan Bakanın yersiz ve küstah tehditlerine Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras müdahale etti.

Kammenos’un provokatif sözler bulunduran gereksiz tepkilerinin Yunan idaresini sıkıntıya sokarken, Aleksis Çipras, Kammenos'un provokatif ifadelerine sınır koyuyor. Çipras’ın Savunma Bakanı’yla bir araya geleceği, gereksiz tehditlerden uzak durması ve kullandığı dile dikkat etmesi bağlamında uyarıda bulunacağı tahmin ediliyor.

Çipras önceki konuşmalarında Türkiye'ye karşı soğukkanlı ve sağduyulu davranma uyarısında bulunurken, bilhassa bu durumdan karnı ağrıyan muhalefetin de Kammenos’u ‘yangına benzin dökmekle’ suçladığı belirtiliyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal