Diş Tartarı Sorununa Mucizevi Ceviz Kürüyle Veda Edin!

Dişlerimizde tartar oluşumunun başlıca sebeplerinden biri yediğimiz yiyeceklerin diş aralarına girerek bu bölgelerde taşlaşmasıdır. Bu durumu önlemek için evinizde kolayca hazırlayabileceğiniz bakım kürü tariflerini araştırdık.

16.06.2017-10:43 - (Son Güncelleme: 16.06.2017-11:11) Diş Tartarı Sorununa Mucizevi Ceviz Kürüyle Veda Edin!

Diş tartarları özellikle düzenli olarak dişleri fırçalamamaktan veya diş ipi kullanmamaktan dolayı meydana gelen bir diş hastalığıdır. Dişlerinizin görünümünü de büyük ölçüde etkileyen diş tartarları yediğimiz yemeklerin diş aralarına girerek bu bölgelerde taşlaşmasıyla oluşan bir diş sorunu olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu sorunun giderilmesi amacıyla bir çok acılı diş tedavisi de görme imkanınız var. Fakat bunun yanında sadece evde bulabileceğiniz malzemelerle kolay ve pratik yoldan da bu sorununuzdan kurtulmak mümkün olabliyor.

Ceviz bu konuda büyük ölçüde yardımınıza koşacak olan bir besindir. Cevzin içerik itibariyle içinde barındırdığı antibakteriyel özellikler dişlerde oluşan bu istenmeyen görüntüden de sizleri kolaylıkla uzaklaştırmaktadır. İşte o pratik ve doğal kürümüzü sizlerle paylaştık;

MALZEMELER

5 Adet Cevizin Kabuğu

1 Bardak Su

HAZIRLANIŞI VE UYGULANIŞI

Cevizden ayıracağınız ceviz kabuklarını 1 bardak kaynamış suyun içerisine atarak homojen hale gelinceye kadar ısı işlemine maruz bırakın. Isıyla beraber içeriğindeki antibakteriyel özelliğin dışarı çıkmasını sağlayacaksınız. Bu işlemden sonra soğuk olarak tüketeceğiniz bu sıvıyla günde en fazla üç defa olmak üzere dişlerinizi fırçalayabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal