Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. Bölüm Fragmanı

Kanal D'nin yeni gözdesi  Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. son bölüm nefes kesen sahnelerle ekranlara geldi. Dizinin merakla beklenen 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Mehmed Bir Cihan Fatihi'nin yeni bölümünde neler olacak?  Dizinin detayları haberimizde...

28.03.2018-10:25 - (Son Güncelleme: 28.03.2018-12:59)

Kanal D’de başlayan ve büyük ses getiren Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin 2. son bölümü izleyicilerle buluştu. Mehmed Bir Cihan Fatihi 3. yeni bölüm fragmanı ise gelecek haftaya ışık tutacak.

DİZİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Dizinin son bölümünde, Fatih imparator olduktan sonra ilk işi Bizans’a savaş ilan etmek oluyor. Çandarlı Halil Paşa hükümdarlığını kabul ettiği Fatih’in aceleci davranmasına kızıyor. Bu yüzden herkesi uyararak Fatih’in yanlış yaptığını söylüyor.



Bir elçi Konstantinos’a haber getirerek Fatih’in savaş ilan ettiğini anlatır. Eleni ise bu gerçekle yüzleşmek istemese de Fatih ile konuşunca yakında bir savaşın başlayacağını anlıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor, Hazal Filiz Küçükköse, Sedef Avcı, Büşra Develi gibi birbirinden yıldız isimler bulunuyor.

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ KONUSU NEDİR?

İstanbul yüzyıllar boyunca defalarca kuşatılmış; ama ne toplar güçlü surlarında tek bir delik açabilmiş ne de Haliç’in devasa zinciri düşman gemilerine geçit vermiştir. Üstelik Mehmed şehri almak istiyorsa yalnız Bizans İmparatorluğu'na ve arkasındaki Hristiyan alemine karşı değil, devlet içindeki en büyük karşıtı veziriazam Çandarlı Halil Paşa’ya karşı da mücadele etmek zorundadır.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal