İstanbullu Gelin'in O Sahneleri İzleyenleri Gözyaşlarına Boğdu

Star TV'de yayınlanan başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver'in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinin dün akşam ekranlara gelen 44. yeni bölümünde izleyenler ekran başına kilitlendi ve izleyenler duygusal sahnelerde gözyaşlarına hakim olamadı.

07.04.2018-14:37 - (Son Güncelleme: 07.04.2018-14:20)

Star TV'nin popüler dizisi İstanbullu Gelin'nin dün akşam yayınlanan 44. yeni bölümünde izleyenler gözyaşlarına hakim olamadı.

Başrollerinde Aslı Enver, Özcan Deniz ve Fırat Tanış gibi başarılı isimlerim yer aldığı dizide, Reyhan'ın hastaneden kaçması Faruk'la Adem arasındaki buzların erimesine yardımcı oldu.

Geçtiğimiz haftalarda Reyhan'ın sakladığı mektubu bulan Adem değişmeye karar veriri ve Faruk ile yakınlaşmaya başlar. Faruk'la ilişkisini düzeltmek için çabalayan Adem dün akşamki bölümde abisinin canını da kurtardı.

Reyhan'ın Faruk'u öldürmeye kalkmasına son anda engel olan Adem izleyicilerden tam not aldı. Annesine neden böyle şeyler yaptığını sorarken Adem izleyen herkesi ağlattı, Reyhan'ın tutuklanmasının ardından ağlarken Faruk'un omzuna dayandı.

İki kardeşin arasında yaşananbu duygusal sahneden izleyenler de nasibini aldı. Ekran karşısında olanlar gözyaşlarına hakim olamadı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal