Evlerinizde Yetiştirmekte zorlanmayacağınız buğday çiminin yararları sandığınızdan daha fazla. Son yıllarda oldukça artan kanser hastalığından tutunda kalp damar rahatsızlıklarına kadar pek fazla hastalığın tedavisinde önemli bir adım olan buğday çiminin kullanımı ve tüm yararlarını sizinle paylaşıyoruz.

BUĞDAY ÇİMİNİN YARARLARI

Gaz ve şişkinlik problemini ortadan kaldırır
Bağışıklık sistemini güçlendirir
Sindirim sistemini düzenler
B17 vitamini barındırır
Kansere karşı koruyucudur
Kalsiyum içerir
Fosfor içerir
Demir içerir
Magnezyum içerir
Kandaki bakterileri yok eder
Antioksidan içerir
Anti-aging etkisi vardır
Kan şekerini dengeler
A-B-C-E vitaminleri barındırır
Enerji verir
Kilo vermeye yardımcıdır
Kandaki pH’ı dengeler
Kandaki zararlı toksinleri atar
Saç beyazlamasını önler
Diş ağrılarına iyi gelir
Toksin atıcıdır
Kalp damar sağlığı için faydalıdır
Topraktan bitkiye geçen 102 elementin 92’sine sahiptir

KULLANIMI: 

Günde 2 çay bardağını aşmayacak şekilde sabah ve öğleden sonra birer çay bardağı içilmesi tavsiye ediliyor. Günlük tüketim miktarının 2 çay bardağını geçmesi halinde ciddi şekilde mide bulantısına neden olur.