Bildiğiniz Bütün Zayıflama Yöntemlerini Unutturan Mucize Buluş!

Size bildiğiniz tüm diyet yöntemlerini unutturan DNA testi ile zayıflama, özellikle diyet yapmayı sevmeyen insanların işine yarıyor.

16.01.2018-17:56 - (Son Güncelleme: 16.01.2018-17:48) Bildiğiniz Bütün Zayıflama Yöntemlerini Unutturan Mucize Buluş!

Size bildiğiniz tüm diyet yöntemlerini unutturan DNA testi ile zayıflama, özellikle diyet yapmayı sevmeyen insanların işine yarıyor.

Genlerin besin öğelerinin metabolizmasını değiştirdiği artık herkes tarafından biliniyor. Bunu baz alarak hazırlanan beslenme programları kişiye özel oldukları için çok daha hızlı sonuç alınmasına olanak sağlıyor. Kişinin sağlığını ve yaşam kalitesini arttırmak adına hazırlanan bu beslenme programı ile kişiler çok daha sağlıklı bir beslenme düzeni içerisinde kilo verme işlemi gerçekleşiyor.

Kilo yönetimi yapmak adına hayatınız boyunca sadece bir kez yaptırmanızın yeterli olacağı bu test ile herhangi bir besine yasak koymadan sadece tüketeceğiniz besinlerin miktarını doğru ayarlayarak bir beslenme programı oluşturuluyor. Herkesin duyarlılığının farklı olduğunu belirten uzmanlar, kişinin duyarlı olduğu şeyleri öğrenerek yaşamını devam ettirmesinin hayat kalitesini yükselteceğini dile getiriyorlar.

Bu testi yaptırmanız sandığınızdan çok daha basit bir işlem ile gerçekleşiyor. Sırf bu yönüyle bile ilk aşamasından itibaren size kolaylıklar sunduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Kişiden alınan tükürük örneğinin analiz edilmesi ile uzmanlar tarafından kişiye özel bir beslenme listesi oluşturuluyor. Kişi için ideal bir yeme planı hazırlanıyor.

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal