Hergün Aç Karnına İçerseniz Faydası Artıyor

En eski tedavi yöntemlerinden biri olan karbonatlı su vücudu çeşitli hastalıklara karşı bir kalkan gibi koruyor. Özellikle bu suyu aç karnına içtiğinizde faydaları katlanarak artıyor.

07.12.2018-11:37 - (Son Güncelleme: 07.12.2018-11:18) Hergün Aç Karnına İçerseniz Faydası Artıyor

En eski tedavi yöntemlerinden biri olan karbonatlı su vücudu çeşitli hastalıklara karşı bir kalkan gibi koruyor. Özellikle bu suyu aç karnına içtiğinizde faydaları katlanarak artıyor

HER GÜN AÇ KARNINA...

Rahatsızlık verici birçok problemin üstesinden gelen karbonat, vücudun pH seviyesini düzenler. Unutmayın ki birçok hastalık pH seviyesindeki dengesizlik sonucu ortaya çıkar.

Her gün aç karnına karbonatlı su içerek sağlık sorunlarına karşı önlem alabilirsiniz çünkü devamlı olarak bunu tüketince hidroklorik asit içeren mide nötralize olur. Karbonatlı su aynı zamanda mide ekşimesine iyi gelir ve rahatlatır.

ANSERDEN KORUR

Vücudun pH seviyesinin asidik düzeyde olması kanser gibi çok ciddi sağlık sorunlarını ortaya çıkarır. Kanser ya da kronik rahatsızlıklardan uzak kalmak için aç karnına karbonatlı su içmelisiniz.

Karbonatlı su pH seviyesini olması gerektiği düzene çekerek kanserden korur.

HER GÜN AÇ KARNINA İÇTİĞİNİZ KARBONATLI SU...

Böbrek taşı sancısı son derece korkunçtur. Dökülme aşaması insanı gerçekten çileden çıkarır. Taşın oluşması ise idrarın asit derecesinin yüksek olmasından ve vücudun demir dengesizliğinden kaynaklanır.

En önemli nedenlerinden biri de az su tüketimidir. Her gün aç karnına içtiğiniz karbonatlı su böbrek taşı oluşumuna engel olacaktır.

HASTALIĞA NEDEN OLAN BAKTERİLERİ ORTADAN KALDIRIR

Karbonatlı su idrar yolu enfeksiyonlarını da önler. Karbonatın antiseptik özelliği vardır. Bu sayede idrarın asit derecesini azaltarak bu hastalığın önüne geçer. Önleminizi alın ve bu rahatsızlığına yakalanmamak için karbonatlı suyu için.

bakteri ile ilgili görsel sonucu

Bu rahatsızlığa sebep olacak nedenler arasında; hijyensiz ortamlar, düşük bağışıklık ve hamilelik yer alıyor.Mikrop kırıcı etkisi vardır. Hastalığa neden olan bakterileri ortadan kaldırır.

Bunun için karbonatlı su ile her sabah gargara yapıp boğaz iltihabına yakalanmadan kurtulabilirsiniz.

BİR BARDAK SUYA 1 TATLI KAŞIĞI KARBONAT

Kötü kolesterolü düzenler. Eğer karbonatlı maden suyu içerseniz LDL olarak bilinen kötü kolesterolü düşürmüş olursunuz. Ancak şu noktada uyarı yapmamızda fayda var; eğer yüksek tansiyon hastasıysanız karbonatlı sodayı içmeyin. Bu su sizi daha da kötü hale getirebilir.

Karbonatlı suyu sabahları aç karnına bir bardak suya 1 tatlı kaşığı karbonat ekleyerek tüketebilirsiniz. Günde en fazla 2 kez içmeniz tavsiye edilir.

Doktorunuza danışmayı unutmayın.

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırın

 

 
 
 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal