Dolu Mağduru Araçlar İçin Kritik Uyarı

Bakırtaş, İstanbul ve çevre illeri etkileyen dolu yağışından dolayı zarar gören araçlarla gündeme gelen "göçük düzeltme" işlemi konusunda araç sahiplerine açıklama yaptı.

31.07.2017-13:43 - (Son Güncelleme: 31.07.2017-14:13) Dolu Mağduru Araçlar İçin Kritik Uyarı

Bakırtaş, İstanbul ve çevre illeri etkileyen dolu yağışından dolayı zarar gören araçlarla gündeme gelen "göçük düzeltme" işlemi konusunda araç sahiplerine açıklama yaptı.

Yağış nedeniyle araçlarda oluşan zararın, boyasız göçük düzeltme yöntemiyle kolaylıkla düzeltilebileceğini söyleyen Bakırtaş, oluşan müşteri kuyruğunu fırsat sayarak fiyatları anormal seviyelere yükselten bazı firmaların, kalitesiz hizmet sundukları araçlarda daha büyük zararlara yol açtığını söyledi.

Kaliteli ve profesyonel göçük düzeltme onarımı sunan firmaların fiyatlarının uygun, hizmetlerinin de güvenilir olduğunu söyleyen Bakırtaş, "Vatandaşlarımız, göçük düzeltme yaptırırken daha fazla sorunlarla karşılaşabilir. Merdiven altı denen ruhsatsız iş yerlerinde göçük düzeltme eğitimi almamış ustaların elinde vatandaşlarımızın fark edemedikleri daha büyük zararlar oluşabilir. Son günlerde bu konuda yüzlerce şikayet ile karşılaştık." dedi

BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME

Boyasız göçük düzeltme işleminin hem zaman hem de maliyet açısından avantajlı olduğunu dile getiren Bakırtaş, "Dolu sebebi ile zarar gören araç sayısı artınca bazı firmalar mağdur vatandaşlara yüksek fiyatlar vermeye başladı. Onları tek tek takip ediyoruz. Haklarında gereken işlemleri başlatacağız. Üstelik acemice iş yapan, ilk görüşte müşterinin fark etmediği ama kaportada telafi edilemez hatalara yol açan uygulamalarla da mevcut. Vatandaşlarımız bu tarz mağduriyetlerini TOBFED'e bildirsinler.’ dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal