Zuhal Topal'la'da Flaş Olay! Gelin Adayı Evli Çıktı

Zuhal Topal'la izdivaç programına gelin adayı Naz ve damat adayı Ali'nin ortaya çıkan fotoğrafları damga vurdu.

18.04.2017-09:49 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Zuhal Topal'la'da Flaş Olay! Gelin Adayı Evli Çıktı

Hafta içi her gün Star TV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran 'Zuhal Topal'la' izdivaç programında, damat adayı Ali ve gelin adayı Naz'ın gelinlikle ve damatlıkla çekilmiş fotoğrafları yayınlandı. Programın sunucusu Zuhal Topal, ''Çok şaşırdım, bu fotoğraflar ne zaman ve nerede çekildi'' diyerek, gelin adayı Naz'ı ve damat adayı Ali'yi yanına çağırdı.

''Bu resimler sadece bende ve Ali'de vardı. Ben verdim ekibe foroğrafları'' diyen gelin adayı Naz'a sinirlenen damat adayı Ali, ''Bizim beraber olduğumuz dönemde Naz, defalarca kendini gelinlikle beni de damatlıkla görmek istediğini belirtti. Bu resimlerin bizde kalacağının sözünü vermişti. Böyle bir çekim taptık. Naz'ın sadece bizde kalmak üzere çektirdiğimiz bu fotoğrafları neden ortaya çıkardığını anlamıyorum'' açıklamasını yaptı.

Gelin adayı Naz, ''Bir zamanlar birbirimizin gözünde ne kadar değerli olduğumuzu tüm herkes görsün istedim. Aramızda yaşananlarla ilgili birtek bu fotoğraflar kalmıştı. Onları da görmelerini istedim'' dedi. Damat adayı Ali, ''Herkes bu fotoğrafların aylar öncesine ait olduğunu bilsin. Kimsenin bu fotoğrafların yeni çekildiğini düşünmesini istemiyorum. Bu fotoğraflar bende yok. Naz defterini kapattıktan sonra bu fotoğrafları da sildim'' dedi. 

Bunun üzerine gelin adayı Naz, ''Fotoğrafları sildiğine inanmıyorum'' dedi. Bu tartışma üzere programın sunucusu Zuhal Topal, ''Sezon sonunda evlenmeyi düşünürseniz, tüm bu fotoğrafları çıkartırım önünüze... Bu işin sonu nikah masası'' diyerek, olayı kapattı.

  
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal