Zuhal Topal'la'da Flaş Olay! Damat Adayı Herkesi Şoke Etti

Star TV ekranlarında yayınlanan 'Zuhal Topal'la' izdivaç programında, damat adayı Ali'nin, gelin adayı Naz hakkında aldığı karar programa damgasını vurdu.

25.04.2017-11:08 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Zuhal Topal'la'da Flaş Olay! Damat Adayı Herkesi Şoke Etti
Hafta içi her gün Star TV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her bölümde reyting rekorları kıran “Zuhal Topal’la” izdivaç programına damat adayı Ali’nin, locanın gözde gelin adaylarından olan Naz hakkında verdiği karar programa damga vurdu.

Geride bıraktığımız hafta gözde gelin adayı Naz’ın; “Zuhal Abla, ben artık programa devam etmek istemiyorum. Ali ile son kez konuşmak istiyorum” ifadeleri üzerine damat adayı Ali ve gelin adayı Naz karşı karşıya gelmiş Ali, Naz’ın döktüğü gözyaşlarına dayanamamış ve çift romantik bir kavuşma anı yaşamışlardı.

Damat adayı Ali ve gelin adayı Naz, dün canlı yayına çıktılar. Serum alarak ayakta duran gözde damat adayı Ali; “Çok hastayım. Konuyu çok fazla uzatmak istemiyorum. Hafta sonu da çok hastaydım. Naz beni bırakıp, tatile çıktı. ‘Gitme’ dedim gitti. Ben, sevdiğim kişi hasta olduğunda yanından ayrılmam. Naz’ın, beni sevdiğini zannettim, ama yanılmışım. Ben bu yola çıkmadan, bitirmek istiyorum. Sizden de bir şey rica ediyorum Zuhal Hanım, ben istesem bile siz Naz’la beraber olmama izin vermeyin” dedi.

Locanın gözde damat adaylarından olan Ali’nin bu ifadeleri karşısında kendini savunan gelin adayı Naz, “Hafta sonu tatil için Bodrum’a gittim. Ali’ye haber verdim. ‘Birlikte gidelim’ dedim, gelmedi. Ali benim eşim değil, erkek arkadaşım. Bu sebeple ben izin almam, sadece haber veririm” karşılığını verdi.

İçinde bulunduğunuz durum yılan hikayesine döndü diyen programın sunucusu Zuhal Topal, “Bana sakın bundan sonra kimse Naz ve Ali diye gelmesin” dedi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal