Zuhal Topal'ın Kızının Son Halini Görenler Şaşkınlığını Gizleyemedi!

İzdivaç programının ünlü sunucusu Zuhal Topal, kızı Lina ve eşi Korhan Saygıner'le birlikte Los Angeles'ta tatil yapıyor.

18.07.2017-09:13 - (Son Güncelleme: 18.07.2017-09:50) Zuhal Topal'ın Kızının Son Halini Görenler Şaşkınlığını Gizleyemedi!

Star TV ekraanlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran ancak geride bıraktığımız aylarda sezon finaline giren 'Zuhal Topal'la' izdivaç programının ünlü sunucusu Zuhal Topal, müzisyen eşi Korhan Saygıner ve kızları Lina’yla birlikte yaz tatilini Los Angeles’ta yapıyor. Hafta sonu Disneyland’i ziyaret eden Saygıner ailesi, eğlenceli bir gün geçirdi. Disney karakterleriyle fotoğraf çeken, magazin dünyasının en sık takip ettiği ünlü sunucularından olan Zuhal Topal, renkli ve eğlenceli fotoğraflarını sosyal medya hesabından hayranlarıyla paylaştı. Aynı zamanda ünlü sunucunun kızı Lina'nında son hali dikkatlerden kaçmadı.



ZUHAL TOPAL KİMDİR?

Star TV ekranlarının bir numaralı izdivaç programının sunucusu Zuhal Topal, 1976 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünden mezun olan ünlü oyuncu Topal, oyunculuk anlamındaki asıl çıkışını Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Sihirli Annem' dizisinde hayat verdiği 'Suzan' karakteri ile yapmıştır. Ünlü sunucu Topal, geride bıraktığımız 2008 yılında müzisyen Korhan Saygıner'le dünyaevine girdi. Ünlü çiftin, Lina adında bir kız çocukları vardır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal