Zuhal Topal'dan Flaş Hareket! Sırlarını İfşa Etti

Star Tv ekranlarında yayınlanan evlilik programının sunucusu Zuhal Topal, kariyeriyle alakalı meslek sırlarını ifşa etti.

28.04.2017-10:17 - (Son Güncelleme: 28.04.2017-12:24) Zuhal Topal'dan Flaş Hareket! Sırlarını İfşa Etti

Hafta içi her gün Star TV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Zuhal Topal'la' evlilk programının ünlü sunucusu Zuhal Topal, kariyeriyle alakalı meslek sırlarını ifşa etti. Meslek sırlarını, sosyal medya hesaplarından sevenleriyle paylaşan ünlü sunucu Zuhal Topal, hoş paylaşımlarıyla her zaman dikkat çekiyor. Geride bıraktığımız günlerde tekrar kariyeriyle alakalı birt sırrını daha takipçileriyle paylaşan ünlü sunucu Topal, şunları söyledi:

''Kadınların en önem verdiği saçları canlı ve bakımlı tutmak için, aktarlarda kolaylıkla bulduğum hindistan cevizi yağıyla maske yapıyorum. Hindistan cevizi yağını, saçlarınıza uyguladıktan sonra en az 2 saat bekletmeniz gerekmektedir. Sakın kimseye söylemeyin, bu bir meslek sırrı'' ifadelerini kullandı.

ZUHAL TOPAL KİMDİR?

Star TV ekranlarında yayınlanan 'Zuhal Topal'la' izdivaç programının ünlü sunucusu Zuhal Topal, 1976 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Ünlü sunucu Zuhal Topal, Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan 'Sihirli Annem' dizisi ile tanınmıştır. Daha sonra birçok dizi projelerinde yer alan ünlü sunucu Topal, ''En İyi Kadın Oyuncu'' ödülünü aldı. Ünlü sunucu Topal, 8 senedir şarkıcı Korhan Saygıner ile evlidir. Çiftin, Lina adında bir kız çocukları vardır.

 

 

 

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal