VJ Bülent Seneler Sonra Ortaya Çıktı!

14 sene boyunca tv ve sinema ekranlarda boy gösteren, zamanında işsizlik maaşı da alan VJ Bülent, emeklilik için yaşının dolmasını beklerken, İstanbul'dan taşınarak artık kendi kabuğunda yaşadığını belirtti.

06.02.2018-10:34 - (Son Güncelleme: 06.02.2018-10:29) VJ Bülent Seneler Sonra Ortaya Çıktı!

SSK’dan emekli olduğunu söyleyen 47 yaşındaki VJ Bülent, SGK primlerinin dolduğunu hatta primlerinden daha fazla gün çalıştığını ifade etti. VJ Bülent, emekli maaşını alabilmek için yaşının dolmasını beklediğini, zamanında işsizlik maaşı aldığını da itiraf etti.

Edirne’de yöresel yemeklerin yapıldığı restorana gelen VJ Bülent, ekmeğini, yoğurdunu ve turşusunu kendisi yapıyor ve epey organik bir hayat içerisinde yaşıyor.

VJ Bülent, kanallarda VJ’lik mesleğinin de sona erdiğini söyleyerek, "Mesleğe 1996 senesinde başladım. VJ ve DJ arasındaki fark, DJ radyo diskini döndüren VJ de videoyu döndüren kişidir. Biri radyoda biri televizyonda sunum yapar. VJ mesleği bizimle beraber başladı. Rahmetli Defne Joy Foster da vardı. 14 sene Kral TV’de VJ’lik yaptım.

Ben başladığım zamanda VJ’lik başlamıştı. Ben VJ’likten ayrıldım. Ben ayrıldıktan sonra VJ’lik mesleği bitti. Hala o kanallarda hiçbir sunucu yok. Sunum yapmıyor. Makineler döndürüyor videoları. Bir dönemmiş gerçekten, ben ayrıldıktan sonra anladım. Öyle renkli bir dönemin içindeymişim" şeklinde konuştu.

Mesleği bıraktıktan sonra sonra doğal yaşamayı tercih ettiğini belirten VJ Bülent, "Hiç bir şey yapmıyorum. Yapmak da istemiyorum. Hayat akışında devam ediyor. Huzurlu, sakin bundan sonra hayatımın geri kalanını ailem ve daha çok sevdiklerimle geçirmek için uzak kaldım İstanbul’dan. İstanbul’dan taşındım. Çok mutluyum. Keşke daha önce yapabilseydim.’ dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal