Ünlülerin Hiç Bilmediğiniz Takıntıları Ve Hastalıkları!

Ünlü isimlerin daha önce hiç bilmediğiniz takıntıları ve hastalıklarını duyduğunuzda şoke olacaksınız.

25.07.2017-10:48 - (Son Güncelleme: 25.07.2017-10:36) Ünlülerin Hiç Bilmediğiniz Takıntıları Ve Hastalıkları!

Ünlü isimlerin daha önce hiç bilmediğiniz takıntıları ve hastalıklarını duyduğunuzda şoke olacaksınız.

Kıvanç Tatlıtuğ

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, uzun süre uyku apnesi hastalığıyla mücadele etti. Tatlıtuğ, oldukça hayati tehlikeler içeren bu hastalığı uzun tedavi yöntemleri ile yendi.

Beren Saat

Ünlü oyuncu Beren Saat, tırnak yeme hastalığını ilaç tedavisiyle bıraktı.

Ebru Gündeş

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, 2000 yılında beyin damarlarında oluşan baloncuk nedeniyle hastanede ölüm kalım savaşı vermişti. Oldukça zor bir beyin ameliyatı geçiren sevilen şarkıcı Ebru Gündeş, sağlığına kavuşmuştu. Ebru Gündeş şimdi sağlığına dikkat ediyor ve sık sık kontrole gidiyor.

Beyazıt Öztürk

Bademcikleri oldukça hassas olan ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, boğazlarına dikkat etmediği zaman sık sık doktora gitmek zorunda kalıyor. Soğuk şeyler yiyip içemeyen ünlü şovmen Öztürk, bademciklerinden oldukça dertli...

Hazal Kaya

Çoğu ünlülün en büyük sıkıntısı olan tırnak yeme hastalığı genç oyuncu Hazal Kaya’nında başına dert olmuş durumda. Tırnak yeme hastalığının tedavisini görmeyi ve en kısa zamanda bu hastalıktan kurtulmayı düşünüyor.

Meryem Uzerli

'Muhteşem Yüzyıl' dizisi ile tanınan güzel oyuncu Meryem Uzerli, tükenmişlik sendromuna yakalandığı için Almanya’ya tedavi görmeye gitti. Tedavisi bittikten ve kızını dünyaya getirdikten sonra, Türkiye’ye geri dönüş yaptı. Şimdilerde böyle bir rahatsızlığı olmadığı gibi setlerde her zamanki gibi neşeli ve çalışkan.

Seda Sayan

Yıllardır tiroid bezi rahatsızlığı olan ve düzenli olarak ilaç kullanan ünlü sunucu Seda Sayan, hiç aç kalamıyor. Yemek yemediği zaman oldukça rahatsızlanan ve başı dönen sevien isim Seda Sayan hastalığına hala bir çare bulabilmiş değil.

Nur Yerlitaş

Geride bıraktığımız günlerde meme kanseri teşhisi konulan ve ameliyat olan Nur Yerlitaş kanseri yenen ünlüler arasında yer almaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal