Ünlü Oyuncu Tamer Karadağlı'nın Kızı Sonunda Ortaya Çıktı!

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, sosyal medya hesabından kızıyla birlikte çekilmiş olan fotoğrafını paylaştı.

13.06.2017-14:27 - (Son Güncelleme: 13.06.2017-14:04) Ünlü Oyuncu Tamer Karadağlı'nın Kızı Sonunda Ortaya Çıktı!

ATV ekranlarında yayınlanmış olan 'Çocuklar Duymasın' dizisinde hayat verdiği 'Haluk' karakteri ile oyunculuk anlamındaki çıkışını yakalayan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, sosyal medya hesabından kızıyla birlikte çekilmiş olan fotoğrafını paylaştı. Kendisi gibi oyuncu olan Arzu Balkan'la birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Zeyno'yla zaman geçiren ünlü oyuncu Tamer Karadağ'lı sosyal medya hesabından kızının fotoğrafını paylaştı.

Özellikle son zamanlarda, şu anda '360 TV' ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde izleyicileri güldüren ve eğlendiren 'Çocuklar Duymasın' dizisinin yeniden ekranlara döneceği konuşulurken, gözler ekranların sevilen oyuncusu Tamer Karadağlı ve Yağmur Atacan'ın eşi Pınar Altuğ Atacan'a çevrildi. Bu isimlerden ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, geride bıraktığımız günlerde 11 yaşındaki kızı Zeyno ile çektiği bir fotoğrafı paylaştı ve "Ne ara bu kadar büyüdü" notunu yazdı.

Kızı Zeyno ile birlikte zaman geçirirken magazin muhabirlerine de sık sık yakalanan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, bu kez kendi çektiği bir fotoğrafı, sosyal medya hesabından paylaşmayı tercih etti. Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, dizi hakkında çıkan haberler için sessizliğini koruyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal