Ufak Tefek Cinayetler'in 15. Bölümünde Neler Yaşandı? 16. Bölüm Fragmanı Yayında!

Ufak Tefek Cinayetler, yayınlanan son bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi. Yayınladığı her salı günü reytingleri alt üst eden, ekranın en farklı yapımlarından olan dizi 15.son bölümü ile yine kalitesinden taviz vermedi.

12.02.2018-13:18 - (Son Güncelleme: 12.02.2018-14:52)

Sarmaşık'ya çıkan yangından sonra yaşananlar ve Oya Serhan ilişkisi bir yana Merve ve Edip'in yakın sahneleri çok konuşulacak.

Şimdi de izleyiciler 'Ufak Tefek Cinayetler 16.yeni bölüm fragmanı' ve 'Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm fragmanını' arıyor. Haberimizde 16.yeni bölüm fragmanını paylaşacağız. Ama önce gelin Ufak Tefek Cinayetler 15.son bölümde neler yaşanmış bir göz gezdirelim.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 15.SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Merve, evliliğinin peşinde, Mehmet Arzu'nun, Burcu kendi gündemlerinin peşindeyken, Oya ve Serhan nihayet mutlularken birden korkunç bir şey oluyor. Menfaat oyunları, Ufak Tefek Cinayetler işlenirken aniden hayat duruyor! Çünkü şu an herkes için can güvenliği sorunu var. Herkesin "ölüm var" gerçeğini buz gibi yaşadığı bir ana geliyoruz. Sarmaşık ahalisi belki de hayatlarının en zor gününü geçirecek. Çocukların okulunda çıkan yangın herkesin yüreğini ağzına getiriyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Dizi biter bitmez meraklı izleyicilerin internet üzerinde ilk aradığı şey Ufak Tefek Cinayetler 16.bölüm fragmanı oldu. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal