Survivor'da Yok Artık Dedirten Olay! Psikolojik Deli Olduğunu İddia Etti

'Survivor 2017' yarışmasının gönüllüler takımında mücadele eden Anıl Karakurt, yaptığı ilginç hareketlerle herkesi şaşırtmaya devam ediyor.

28.04.2017-17:11 - (Son Güncelleme: 28.04.2017-16:53) Survivor'da Yok Artık Dedirten Olay! Psikolojik Deli Olduğunu İddia Etti

TV8 ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümlerde reyting rekorları kıran, Acun Ilıcalının sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği 'Survivor 2017' yarışmasının gönüllüler takımında mücadele eden Volkan Çetinkaya, takım arkadaşı Anıl Karakurt hakkında flaş bir iddia ortaya attı. Gönüllüler takımının öne çıkan isimlerinden olan ve her yaptığı ilginç hareketle herkesi şoke eden Anıl Karakurt'un kendine kendine konuştuğunu gören takım arkadaşı Volkan Çetinkaya, ''Kendine kendine ne konuşuyorsun psikolojik deli?'' diye takıldı.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği 'Survivor 2017' yarışmasında, adalar birleşmeden önce mağarada yaşayan Anıl Karakurt, ilginç haraketlerine her seferinde devam ediyor. Gönüllüler takımında mücadele eden ve 'Survi' adını verdiği bir karakter yaratan ilginç isim Anıl Karakurt'a takım arkadaşı Volkan'dan şoke eden bir çıkış geldi.

'Survivor 2017' yarışmasının gönüllüler takımında mücadele eden başarılı isim Volkan Çetinkaya, kendi kendine konuşan takım arkadaşı Anıl Karakurt'a, 'Kendi kendine ne konuşuyorsun 'Survi' ile.. Psikolojik deli misin? Onuda kendin gibi konuşa konuşa kuruttun'' sözleriyle takıldı. Gönüllüler takımının ilginç ismi Anıl Karakurt, takım arkadaşı Volkan'ın bu takılmaları karşısında kahkaha attı.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal