Survivor'da Şoke Eden Olay! Sabriye Şaşırınca Acun Ilıcalı'ya Sarıldı

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı 'Survivor 2017' yarışmasında dün akşam çok ilginç bir an yaşandı.

12.05.2017-09:37 - (Son Güncelleme: 12.05.2017-14:00) Survivor'da Şoke Eden Olay! Sabriye Şaşırınca Acun Ilıcalı'ya Sarıldı

TV8 ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran, Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği 'Survivor 2017' yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümünde çok ilginç bir an yaşandı. Büyük ödül araba oyununun ilk turunu kazanan ünlüler takımı büyük mutluluk yaşadı. Reyting rekortmeni 'Survivor 2917' yarışmasının ünlüler takımında mücadele eden Sabriye Şengül, ilk turda alınan galibiyetten sonra heyecandan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'ya sarılıyordu.

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor 2017' yarışmasının ünlüler takımında yarışan Survivor Sabriye, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. Boks sporuyla 18 yaşında tanışan Sabriye Şengül, özel olarak boks eğitimleri aldıktan sonra, Türkiye Boks Şampiyonu olmayı başardı. Milli formayı giyen Sabriye Şengül, ülkemizi Avrupa’da da en iyi şekilde temsil etti. Profesyonel olarak boksçuluğa devam eden ve Kick boks’ ta hiçbir mağlubiyeti olmayan Survivor Sabriye Şengül altın kemer sahibi oldu. Türkiye’nin kısa zamanda fenomeni olan Trabzon'lu Sabriye Şengül, TV8 ekranlarında yayınlanan ve Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği 'Survivor 2017' yarışmasının ünlüler takımında yarışan ve en çok desteklenen yarışmacılardan biri olmuştur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal