Survivor Sabriye Hakkında Ortaya Öyle Bir İddia Atıldı ki!

TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor Panorama' programına katılan Fulya Şahin, Survivor Sabriye hakkında bir iddiada bulundu.

12.05.2017-15:48 - (Son Güncelleme: 12.05.2017-15:35) Survivor Sabriye Hakkında Ortaya Öyle Bir İddia Atıldı ki!

TV8 ekranlarında akşamları yayınlanan 'Survivor Panorama' programının konuğu olan, Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği 'Survivor 2017' yarışmasının gönüllüler takımında yarışmış ancak, potada olduğu takım arkadaşları, Berna, Erdi ve Eser arasında en az oyu olarak adaya ve şampiyonluk hayallerine veda eden Fulya Şahin, ünlüler takımında mücadele eden Survivor Sabriye Şengül hakkında flaş bir iddia ortaya attı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği TV8 ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'Survivor Panorama' programında, ünlüler takımının son zamanlarda en çok konuşulan isimlerinden biri olan Survivor Sabriye Şengül'ün, gönüllüler takımında mücadele eden Berna Keklikler'e karşı sergilemiş olduğu tepki konuşuldu. 'Survivor 2017' yarışmasından ilk hafta elenen Fulya Şahin, konuyla ilgili ilginç bir açıklamada bulundu.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği, 'Survivor 2017' yarışmasının Gönüllüler takımına veda eden ilk yarışmacı olan Fulya Şahin, "Sabriye, Adem'in yanına başka bir kadının gelmesini istemiyor. Adalar birleşince, Adem, Berna'ya normal bir arkadaş gibi davranımaya başladı. Sabriye ise kimsein Adem'e yanaşmasını istemiyor.. Konu Berna değil, bir dişinin Adem'in yanına yanaşmasından hoşnut değil" açıklamasında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal