Survivor Adem Hakkındaki O İddia Ortalığı Karıştırdı!

Ünlüler takımında mücadele eden Adem Kılıççı'nın sözleri, TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor Panorama' programında konuşuldu.

12.06.2017-13:09 - (Son Güncelleme: 12.06.2017-13:02) Survivor Adem Hakkındaki O İddia Ortalığı Karıştırdı!
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği 'Survivor 2017' yarışmasının son dokunulmazlık oyunu öncesinde, ünlüler takımında mücadele eden Adem Kılıççı'nın sözleri, TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor Panorama' programında konuşuldu. TV8 ekranlarındaa yayınlanan 'Survivor 2017' yarışmasının ünlüler takımında yarışan Adem Kılıççı, sahilde takım arkadaşı Sabriye Şengül ile yaptığı konuşmada ilginç bir kelime kullandı.

"SABRİYE ONUN İÇİN BİR VELİNİMET"

TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor Panorama' programının yorumcusu Semih Öztürk, "Adem'in kurmuş olduğu en güzel matematik o. Sabriye onun için bir velinimet. Her zaman anlatıcı konumundaydı, hiçbir zaman dinleyici olmadı. Eğer Adem düşüncelerini empoze edebilecek birilerini bulsaydı emin olun onları da yanına alırdı. Yanına aldığı kişi çok önemli. Kendisini ifade etmekte zorluk çeken bir hanımefendi. Hep mağdur oluyormuş gibi durum yaşayan birisi. Adem, onu koruyup kolluyor. Matematiği güzel kurdu" değerlendirmesinde bulundu.

Acun Ilıcalı'nun sunduğu 'Survivor' programının eski yarışmacısı Semih Öztürk, "Ortada hiçbir şey yok. 'Dokunulmazlığı kazanmamız lazım, kaybedersek oyunlara maruz kalacağız' diyor. Zannedersin ki onlar hakkında oturup saatlerce plan yapıyorlar. Çok basit, kaybederseniz potaya girersiniz. Anlattığın gibi oyunlar yok Adem. Ama fanları ne düşünüyor? Zaten Adem'in oynadığı nokta o" açıklamasını yaptı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal