'Survivor 2017' Yarışmasında O İsim Finali Garantiledi!

Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Survivor 2017' yarışmasının final adayları yavaş yavaş belli olmaya başladı.

12.06.2017-08:34 - (Son Güncelleme: 12.06.2017-08:26) 'Survivor 2017' Yarışmasında O İsim Finali Garantiledi!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sunduğu reyting rekortmeni 'Survivor 2017' yarışmasının final adayları belli olmaya başladı. TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor 2017' yarışmasında herkesin elenir gözüyle baktığı gönüllüler takımının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Berna Keklikler, kişisel dokunulmazlığı kazanarak bir hafta daha adada kalmayı başardı. 'Survivor 2017' yarışmasında 3 kişi kalan gönüllüler takımında, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Berna Kekiklier, bir hafta daha dokunulmaz olurken, takım arkadaşları Ogeday ve Elif eleme potasına girdi.

'Survivor 2017' yarışmasının ödül ve dokunulmazlık oyunlarında istenilen performansı gösteremeyen gönüllüler takımının yarışmacısı Berna Keklikler, geride bıraktığımız hafta olduğu gibi bu hafta da bireysel dokunulmazlık sembolü kazandı ve bir hafta daha yarışmada kalmayı başardı.

OGEDAY VE ELİF ELEME POTASINA GİRDİ

TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor 2017' yarışmasının ada konseyinde, gönüllüler takımında mücadele eden Ogeday ve Elif eleme potasına girmişlerdi. Oynanan ödül oyununu ise, ünlüler takımı kazanmıştı. 'Survivor 2017' yarışmasının ekranlara gelecek olan yeni bölümünde ise, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanacak. Ünlüler ve gönüllüler takımı, dokunulmazlık oyunundan sonra, veda konseyinde bir araya gelecekler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal