Şeyma Subaşı Düğün Hazırlıklarına Bakın İlk Nereden Başladı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile dünyaevine girmeye hazırlanan modacı Şeyma Subaşı, düğün hazırlıklarına başladı.

03.06.2017-12:59 - (Son Güncelleme: 03.06.2017-13:55) Şeyma Subaşı Düğün Hazırlıklarına Bakın İlk Nereden Başladı!

Geride bıraktığımız Nisan ayında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile evleneceğini duyuran modacı Şeyma Subaşı, düğün hazırlıklarına başladı.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlanan her bölümde reyting rekorları kıran, 'O Ses Türkiye', 'Yetenek sizsiniz Türkiye', 'Survivor' yarışmalarının sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlenen Acun Ilıcalı ile eylül ayında dünyaevine girecek olan modacı Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabı instagram üzerinde düğünle ilgili çarpıcı bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabı instagram'ın hikaye bölümünde yaptığı paylaşımda modacı Şeyma Subaşı, düğününe katılacak isimlerin listesini hazırlamaya çalışırken görülüyor.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabı instagram üzerinden paylaştığı fotoğrafın üzerine “Davetli listesi düğüne kadar biter mi?’ sorusunu yazması gözlerden kaçmadı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın kızının annesi Şeyma Subaşı, dün sosyal medya hesabı üzerinden bir takipçisini ifşa etmişti. Takipçisi modacı Şeyma Subaşı'na ağır hakarette bulunmuştu. 'Acun'la ben evlenicem. Sen ömrünün sonuna kadar nikahsız çocuğuna dadılık yapacaksın' hakaretinde bulunan takipçisine, Subaşı ateş püskürdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal