Serenay Sarıkaya'nın Babasını Görenler Şaşkınlığını Gizleyemedi!

Ekranların sevilen oyuncusu Serenay Sarıkaya'nın babası, ilk kez görüntülendi.

17.08.2017-09:38 - (Son Güncelleme: 17.08.2017-09:38) Serenay Sarıkaya'nın Babasını Görenler Şaşkınlığını Gizleyemedi!

Ekranların sevilen oyuncusu Serenay Sarıkaya, babasıyla tatil yaparken magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. Sevilen oyuncu Serenay Sarıkaya'nın babasını görenler şaşkınlığını gizleyemedı. Babası ile tatilde çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan başarılı oyuncu Sarıkaya o anları, 'Babişkomla tatildeyiz' notuyla yayınladı.



SERANAY SARIKAYA'NIN DÜĞÜNDE GİYDİĞİ KIYAFETİ GÖRENLER ŞOKE OLDU!

Ekranların sevilen oyuncusu Fahriye Evcen ve reyting rekorları kıran 'Kara Sevda' dizisinde 'Kemal' karakterine hayat veren başarılı oyuncu Burak Özçivit çiftinin düğününe sevgilisi Kerem Bursin ile katılan Puhu TV ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran, ancak geride bıraktığımız haftalarda sezon finali yapan 'Fi' dizisinde 'Duru' karakterine hayat veren güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, derin yırtmacıyla yine gündem oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan 'Çalıkuşu' dizisinin setinde birbirlerine aşık olan ve 3.5 senedir birlikte olan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifit, dün Sait Halim Paşa Yalısı'nda yapılan görkemli bir törenle dünya evine girdi. Birçok ünlü ismin yer aldığı düğünden renkli kareler sosyal medyayı salladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal