Semih Öztürk Şampiyon Olmasını İstediği İsmi Açıkladı!

Eski 'Survivor' yarışmacılarından olan Semih Öztürk, 'Survivor 2017' yarışmasında şampiyon olmasını istediği ismi açıkladı.

19.06.2017-13:50 - (Son Güncelleme: 19.06.2017-11:49) Semih Öztürk Şampiyon Olmasını İstediği İsmi Açıkladı!

TV8 ekranlarında hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde farklı farklı eski 'Survivor' oyuncularını ağırlayan reyting rekortmeni 'Survivor Panorama' programında eski Beşiktaşlı futbolcu İlhan Mansız hakkındaki düşüncelerini aktaran 'Survivor 2016' yarışmasının gönüllüler takımında mücadele eden ve her konuşması ile 'Survivor' yarışmasının unutulmaz isimleri içerisinde yer alan  Semih Öztürk, "Benim en ciddi şampiyonluğu yakıştırdığım isim" diyerek, gönlündedki 'Suvivor 2017' yarışmasının birincisini açıkladı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği 'Survivor 2016' yarışmasında mücadele ettiği dönemde adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Semih Öztürk, yorumculuk yaptığı reyting rekortmeni 'Survivor Panorama' programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük finaline sayılı günler kalan 'Survivor 2017' yarışmaısnın ünlüler takımında mücadele eden Sabriye Şengül elendikten sonra şampiyonluk yarışı kızışırken, eski 'Survivor' yarışmacısı Semih Öztürk'ten sürpriz bir yorum geldi. Eski milli futbolcu İlhan Mansız'ın şampiyonluğa çok yakışan bir isim olduğunu ifade eden olay isim Survivor Semih Öztürk, "Benim en ciddi şampiyonluğu yakıştırdığım isim" açıklamasını yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal