Seda Sayan'dan Barış Sinyalleri!

Lerzan Mutlu ve Seda Sayan aralarında yaşanan tatsızlıkları unutup sarmaş dolaş oldular.

02.01.2018-15:03 - (Son Güncelleme: 02.01.2018-15:00) Seda Sayan'dan Barış Sinyalleri!

Lerzan Mutlu konuk olduğu bir televizyon programında Seda Sayan hakkında açıklama yapmış ve Twitter sayfasından da “Gençlerle aşık atıp kimsenin ekmeğiyle oynamaya çalışmıyorum. Zangoç olmuşsun hala genç kız gibi davranıyorsun, 58 doğumlu bir dinozor” yorumunda bulunmuştu.

Bu sözlerden sonra Seda Sayan, Lerzan Mutlu'yu mahkemeye vermiş, mahkeme de Sayan'ı haklı bulup Lerzan Mutlu'nun 3 bin TL manevi tazminat ödemesine karar kılmıştı.

Seda Sayan verilen miktarı az bularak davayı temyiz tarafından bozdurup 10 bin TL tazminat istedi. Tekrar görülen davada mahkeme Seda Sayan'ın 10 bin TL isteğini geri çevirdi ve temyiz kararını bozdu.

İtalya'da karşılaşan iki sanatçı aralarında yaşanan tatsız durumu tarihe gömüp sarmaş dolaş oldu. Seda Sayan, beraber çektirdikleri fotoğrafı "Allahın işi işte karışılamaz Dünyanın bir ucunda karşılaşıp işte böyle sarmaş dolaş oluverirsin . Sorgusuz sualsiz kenetlenirsin. Olay bitmiştir deyip kaldığın yerden devam edersin " notuyla sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal