Şahan Gökbakar'dan Kayhan Açıklaması!

Komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği Kayhan isimli filmin galası dün gece gerçekleştirildi.

08.02.2018-15:33 - (Son Güncelleme: 08.02.2018-15:26) Şahan Gökbakar'dan Kayhan Açıklaması!

Komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği Kayhan isimli filmin galası dün gece gerçekleştirildi. Şahan Gökbakar, gişedeki rekorları hakkında, 'Böyle bir başarı elde edip, akıl sağlığını koruyabilmek zor ama kendimi çok önemsemiyorum' ifadelerini kullandı.

Kanyon AVM'de yapılan galada basın muhabirlerine konuşan Şahan Gökbakar, 'Recep İvedik' filmleri dışında başka filmlere de imza atacağını ifade etti.

'Kayhan' karakterini bundan önce televizyonda 'Dikkat Şahan Çıkabilir' adlı komedi programında skeç olarak hayat verdiğini söyleyen Şahan Gökbakar, "Hayatımıza yeni giren bir karakter. İnşallah seyircimiz bu filmle birlikte mutlu olur, güler, hedefimiz bu." şeklinde konuştu.

Şahan Gökbakar, filmin fragmanının çok büyük ilgi gördüğünü açıklayarak, "Herhalde Kayhan, bizim en fazla izlenen ikinci fragmanımız oldu, Recep İvedik'lerden sonra. Recep İvedik ve Kayhan karakterleri birbirine benzemiyor. İki uç diyebiliriz ama dışlanmışlıkları, ezilmişlikleri gibi yanlarından dolayı ortak nokta bulabiliriz." dedi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal