Makyajın Sırları

Makyajda doğru bilinen yanlışları sıralıyor ve doğal güzelliğinizi ortaya çıkartacak püf noktaları sıralıyoruz.

02.04.2018-11:54 - (Son Güncelleme: 02.04.2018-11:04) Makyajın Sırları

Ne yazık ki birçok insan doğru bir makyaj yaptığını sansa da, aslında kendi doğal güzelliğine gölge düşürebiliyor. Doğal güzelliğinizi ön plana çıkartabilmeniz için, size basit ve pratik şekilde uygulayabileceğiniz makyaj sırlarını vereceğim. Böylece güzelliğinize güzellik katacak ve doğal bir şekilde ışıldayacaksınız.

BOL SU VE YETERLİ UYKU

Eğer günlük alışkanlıklarınız arasında gece geç saatlere kadar oturmak ve uykunuzu almamak varsa, ne kadar doğru bir makyaj uygularsanız uygulayın, sonuç dinlenmiş bir ciltte olduğu kadar iyi görünmeyecek. Doğru bir makyajın ilk şartı, sağlıklı ve ışıldayan bir cilt. Bunun yolu da bol su içmekten ve yeteri kadar uyumaktan geçiyor.

İYİ NEMLENDİRİLMİŞ BİR CİLT

Göz kamaştırıcı bir sonuç elde etmek istiyorsanız, makyaj yapmaya başlamadan önce cildinizi mutlaka iyice nemlendirmiş ve temizlenmiş gerekiyor. Nemlendirilmiş cilt, makyajınızı güzel gösteren en önemli yollardan biri. Eğer cildiniz kuruysa kullandığınız malzemeler  ne kadar iyi olursa olsun, ortaya çıkan sonuç istediğiniz gibi olmayacak.

NATUREL GÖZ MAKYAJI

Günlük bir makyaj uyguluyorsanız, gözlerinizin doğal güzelliğini ortaya çıkarmanızı söyleyebilirim. Bunu açık toprak renkli tonlarda far kullanarak yapabilirsiniz. Açık tonlarla başlayıp, göz kapağının katlanma bölgesinden göz bitişine doğru bir ton daha koyu bir renk sürerek gölgeli,parlak,doğal ve hoş bir görünüm sağlayabilirsiniz.

İşte yaz günlerine uygun, pratik ve hoş bir makyajla artık dışarı çıkıp göz kamaştırmaya hazırsınız!

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal