Mustafa Ceceli'nin Oğlu Arın'ın Son Halini Görenler Şaşkınlığını Gizleyemedi!

Sevilen şarkıcı Mustafa Ceceli'nin oğlu Arın'ın son hali görenleri şoke etti.

19.07.2017-08:36 - (Son Güncelleme: 19.07.2017-14:13) Mustafa Ceceli'nin Oğlu Arın'ın Son Halini Görenler Şaşkınlığını Gizleyemedi!

Magazin dünyasının en sık takip ettiği isimleri arasında yer alan sevilen şarkıcı Mustafa Ceceli, oğlu Arın’la Aqua Florya Alışveriş Merkezi'nde eğlenirken magazin muhabirlerinin objektiflerine yansıdı. Alışveriş Merkezi'nde önce yemek yiyen baba-oğul, ardından çocuklar için hazırlanan eğlence alanlarında eğlenceli vakitler geçirdi. Sosyetik güzel Selin İmer’le geride bıraktığımız günlerde sade bir törenle dünyaevine giren ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, “Eşimle yeni evimize taşındık. Şu an çok mutluyum ve hiçbir şeye kulak asmıyorum” açıklamasını yaptı.



MUSTAFA CECELİ KİMDİR?

9 yıllık eşi Sinem Ceceli'den boşandıktan sonra adı sarışın güzel Selin İmer'le anılmaya başlayan, ardından da yaşadıkları aşk fotoğraflarla ortaya çıkan ve son zamanlarda sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi olan ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, 1980 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Müzik yaşamına küçük yaşlarda başlayan ünlü popçu Ceceli, aynı zamanda dizilerde de boy göstermiştir. Müzik kariyerine ünlü isimlerin vokalistliğini yaparak başlayan Ceceli, ilk albümünü 2009 yılında piyasaya sürdü. Birçok albüme imzasını atan ve ödül alan sevilen şarkıcı Mustafa Ceceli, 2003 yılında hacca gitmiştir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal