Mustafa Ceceli'nin Eski Eşi Davalık Oldu!

Sarkıcı Mustafa Ceceli’nin eski eşi Sinem Gedik, haksız yere azlettiğinden dolayı 100 bin liralık tazminat davası açan avukatı Aslı Çelik Hatemi’ye karşı dava açtı.

04.01.2018-14:16 - (Son Güncelleme: 04.01.2018-14:09) Mustafa Ceceli'nin Eski Eşi Davalık Oldu!

Sarkıcı Mustafa Ceceli’nin eski eşi Sinem Gedik, haksız yere azlettiğinden dolayı 100 bin liralık tazminat davası açan avukatı Aslı Çelik Hatemi’ye karşı dava açtı. Eski avukatından 150 bin lira tazminat talep eden Sinem Gedik dilekçesinde, eski eşinin talebi üzerine anlaşmalı olarak boşandıklarını ifade etti.

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne avukatı aracılığıyla karşı dava açan Sinem Gedik, eski avukatının açtığı davanın kabul edilmemesini talep etti. Eski eşi Mustafa Ceceli’den çekişmeli olarak boşanmak için eski avukatı Aslı Çelik Hatemi’yle 19 Nisan 2017 günü buluştuğunu dilekçesinde belirten Sinem Gedik,“Hukuki hakları öğrenmek için bir araya geldik. Avukat Aslı Çelik Hatemi boşanacağım eşim hakkında bilgi toplanmam gerektiğini söyledi. Ben de çekişmeli boşanmak için avukatıma vekâlet verdim. Ancak Mustafa Ceceli boşanmak için her şartı kabul ettiğini, anlaşmalı boşanmak istediğini, avukat tutmaya gerek olmadığını söyledi” açıklamasını yaptı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal