Murat Boz'un 'Aşk' Paylaşımı Sosyal Medyayı Salladı!

Ünlü popçu Murat Boz ve sevgilisi Aslı Enver'in aşkı, herkesi kıskandırmaya devam ediyor.

03.10.2017-09:49 - (Son Güncelleme: 03.10.2017-09:42) Murat Boz'un 'Aşk' Paylaşımı Sosyal Medyayı Salladı!

Yakışıklı şarkıcı Murat Boz ve uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi güzel oyuncu Aslı Enver aşkı, herkesi kıskandırmaya devam ediyor. Ünlü popçu Murat Boz, önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı 'aşk' dolu paylaşımla büyük ses getirdi. Sevilen şarkıcı Murat Boz, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına ''Böyle bir güzelik olamaz. Teşekkür ederim içim, tatlım, bitanem'' notunu düştü.



ASLI ENVER'DEN MURAT BOZ AÇIKLAMASI!

Star TV ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı ilk günden itibaren reyting rekorları kıran ancak geride bıraktığımız haftalarda sezon finali yapan sevilen dizi 'İstanbullu Gelin'de' Süreyya karakterine hayat veren güzel oyuncu Aslı Enver, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Murat Boz hakkında flaş açıklamalarda bulundu. İki ay önce ayrıldıktan sonra tekrar bir araya gelen genç kızların sevgilisi Murat Boz ve Aslı Enver yeni bir karar daha aldı. TV8 ekranlarında yayınlanan ve her yayınlandığı bölümde reyting rekorları kıran 'İşte Benim Stilim' moda yarışmasında fenomen olan Nihal ve Bahar Candan kardeşler ve '3 Adam' programının ünlü sunucusu Eser Yenenler'in evinde organize edilen parti sonrası ayrılma kararı alan Murat Boz ve Aslı Enver çifti, barıştıktan sonra aynı evde oturmama kararı aldı.

Reying rekorları kıran 'İstanbullu Gelin' dizisinde oynayan başarılı oyuncu Aslı Enver, yakın çevresine şunları ifade etti: “Ayrı evlerde daha güzel gidiyor ilişki. Birbirimizi merak ediyoruz. Bir-iki ay böyle devam edeceğiz” dediği öğrenildi. Herkes ünlü çiftin bu kararını nereye kadar devam ettireceğini merak ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal