Murat Başoğlu'na İkinci Şok: Teknedeki Görüntülerin Videosu Ortaya Çıktı!

Murat Başoğlu ile öz yeğeni Burcu Başoğlu'nun bir teknede öpüşürken çıkan fotoğrafların aslında video kaydı olduğu ortaya çıktı.

07.09.2017-17:08 - (Son Güncelleme: 07.09.2017-16:56)

Video kaydını ele geçiren Burcu Başoğlu'nun eşinin avukatı Handan Bakbak, görüntüleri delil olarak mahkemeye sundu. Mahkeme ise müstehcen olan bu görüntülerin sızmaması için video kaydını mahkeme kasasına sakladı.

BURCU BAŞOĞLU'NA ŞOK DAVA!

Evli sunucu Murat Başoğlu'nun bir teknede öpüşürken görüntülendiği kadının öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Murat Başoğlu'nun yalanladığı 'yeğen' iddiaları, Burcu Başoğlu Kabadayı'nın eşi Selçuk Kabadayı'nın avukatının yaptığı açıklama ile kesinleşmişti. Selçuk Kabadayı ise eşine hem boşanma davası hem de tazminat davası açtı. Açılan dava kapsamında delil toplama aşamasında olan mahkeme görüntülerdeki kadın ile Burcu Başoğlu Kabadayı’nın görüntülerin karşılaştırılarak incelenmesine karar verdi.

BURCU BAŞOĞLU'NUN EŞİ İZ PEŞİNDE!

Avukat bu görüntüleri bularak delil olarak mahkemeye sundu. Müstehcen görüntülerin olduğu belirtilen video kaydının sızmaması için mahkeme ek tedbir aldı. Mahkeme bu önemli delili özel kasasında muhafaza edecek.

HİSSELERİ DEVRETTİ

Burcu Başoğlu eşiyle ortak olarak işlettiği spor salonuna da pek uğramadığı ve en sonunda hisselerini de devrettiği öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal