Müge Anlı ile Tatlı Sert Son Bölüm İzle! Müge Anlı Hüngür Hüngür Ağladı

Gün gün türlü cinayetlern işlendiği ve çözüme kavuştuğ, kaçak ve kayıpların buluduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Ekim'de de ilginç konulara değindi.

27.10.2017-14:58 - (Son Güncelleme: 28.10.2017-01:09) Müge Anlı ile Tatlı Sert Son Bölüm İzle! Müge Anlı Hüngür Hüngür Ağladı

ATV ekranlarının vazgeçilmez sabah kuşağı programı Müge Anlı ile tatlı Sert her sabah yepyeni bölümleri karşımıza çıkmakta. Gün gün türlü cinayetlern işlendiği ve çözüme kavuştuğ, kaçak ve kayıpların buluduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Ekim'de de ilginç konulara değindi. Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Ekim'de yaşanan olaylarda ortalık çok gerildi. İşte Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Ekim detayları

Yaz tatilinin bitmesi akabinde Müge Anlı kaldığı yerden faili cinayetleri çözmeye ve kayıp ve kaçakları bulmaya başladı.  Eylül ayı gözlem raporlarında ise Müge NAlı ile tatlı Sert gün içerisinde enn çok izlenilen program olurken, hakkında 1 ay boyunca tam 78 haber yapıldı. 

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 27 EKİM 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Ekim'de iş adamını kimin öldürdüğü açıklandı mı diye merak edildi. Bilindiği üzere tam 23 gündür kayıp olan Mısırlı iş adamı Mohamed Abdelkawy, geçtiğimiz günlerde battaniyeye sarılı halde ölü bulunmuştu. Yüzünün parçalanmış olarak bulunduğu öğreilen işadamının Müge Anlı ile Tatlı Sert'te başından vurularak öldürüldüğü açıklanmıştı. Ama katil ya da katiller kimdi? En son “Varyemez” lakabı ile tanınan Suriyeli adamla görüştüğü öğrenilen iş adamını öldüren şahıs o muydu? Geçtiğimiz gün Suriyeli kişinin her yerde arandığı açıklanmıştı. Güvenlik kameraları görüntülerinde bulunan kişinin Aksaray’da bir danışmanlık ofisi olduğu görgü tanıklarınca iddia edildi. Bu kişinin dolandırıcı olduğu daha önce de bir çok kişiyi çeşitli sebeplerle dolandırdığı ortaya çıktı.

GÖRGÜ TANIKLARI YAYINA BAĞLANDI

Görgü tanıklarının ifadesine göre Müge Anlı ile tatlı Sert yine bir cinayeti daha aydınlatmak üzere. 3 ay evvelsinde İşadamı ile Suriyeli olduğu öğrenilen şahsın büyük bir kavga ettiği öğrenildi.  Son olarak bağlanan Nedim Bey isimli kişi, bu adamla 3 ay önce Üsküdar’da buluştuğunu ve kendilerine ahlaksız teklif ettiği için büyük bir kavga ettiklerini söyledi. Öte yandan bu kişileri kadın taciri olduğu öğrenildi.

BAŞARAMADIM

Bilindiği üzere Müge Anlı ile Tatlı Sert 3 senedir canlı yayında yüzlerce kayıp bulmuş vetürlü türlü cinayetleri aydınlatmıştı. Ancak son 3 cinayetin faili meçhullerini bulamayan Müge Anlı, 'Başaramadım' diyerek geçtiğimiz gün özür dilemişti. 

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal